Szállás

békés romantika a szőlőhegy ölelésében
A TAKLER KÚRIA egyedi berendezésénél az évek óta gyűjtögetett öreg ágyvégek adták meg az alaphangot, amelyeket újjávarázsoltunk, hogy hosszú időn keresztül gyönyörködhessünk bennük. Minden szoba egy-egy emblematikus borunkról kapta a nevét, és a már ismert címkék alapján a színvilág egyedi jelleggel mindenhol visszaköszön.

Minden szobánk légkondicionált, vendégeink kényelmes alvásáról minőségi - 23 cm magas CARDO matracaink gondoskodnak. A nemrég átadott wellness részben szintén minden apró elem illeszkedik a már meglévő épületek hangulatához.

Panziónk szobái egy kicsit modernebb stílussal,  kellemes pasztell színhatással, egyedi bükkfa bútoraikkal eleganciát és békés hangulatot kínálnak lakóiknak.

Engedje át magát eme arisztokratikus hangulatnak és a vidék romantikájának, válasszon STANDARD - SUPERIOR - DELUXE kategóriájú szobáink közűl kedvére.

A Takler Kúria éttermének filozófiája is követi a hagyományokat, a régmúlt kiemelkedő gasztronómiai értékeinek megőrzése és olykor egyfajta újragondolása találkozik itt. Szezonális jelleggel változó ételkínálatunk magyaros alapokra épül, nem túlgondolt, ugyanakkor kellően kreatív és házias.